Utilizarea mașinii personale în scopuri de serviciu: ce trebuie să știți despre asta

Cu siguranță, în timpul căutării unui loc de muncă pe Rabota.md, ați dat peste anunțuri în care se menționează explicit în titlu că se caută o persoană cu mașină personală. De obicei, aceasta este o cerință pentru managerii de vânzări, șoferii-expeditori și curieri, dar o puteți întâlni și în anunțurile de angajare pentru ingineri, reparatori, colectori sau, de exemplu, avocați. Prin urmare, am decis să analizăm aspectele juridice legate de acest subiect.

17 Iulie, 2023 20170
Profitați de moment în timp ce alții fac plajă. Posturi de muncă vacante în Chișinău cu salarii de peste 15 000 de lei

Vara este cea mai bună perioadă pentru a schimba locul de muncă. În primul rând, există mai puțini concurenți. Odată cu începerea sezonului de concedii, numărul candidaților scade, iar posturile trebuie ocupate, așa că specialiștii în resurse umane devin mai puțin pretențioși. În al doilea rând, este mai ușor să vă adaptați, deoarece în această perioadă nu se lansează proiecte noi și aveți mai mult timp la dispoziție pentru a vă acomoda la job. În cele din urmă, vara este mai ușor să vă împrieteniți cu toată lumea. Totuși, este sezonul teambuildingurilor în aer liber, așa că nici nu veți observa când veți deveni parte a echipei.

10 Iulie, 2023 30274
9 mai va deveni zi lucrătoare în Moldova, iar 8 mai — zi liberă
21 Iunie, 2023
6047
Cât câștigă angajații moldoveni? Răspunsurile unui asistent social, șofer, funcționar public, contabil și alpinist industrial
11 Mai, 2023 20327