Înapoi

Rabota.md a ajuns în tendințele de căutare pe Google în anul 2023

10 Ianuarie, 2024 1647
Rabota.md a ajuns în tendințele de căutare pe Google în anul 2023

Interogarea de căutare „rabota md” a intrat în tendințele pentru anul 2023 din Moldova și a înregistrat o creștere de 110%, indică analitica Google Trends. Totodată, Rabota.md este singurul site de căutare de muncă și recrutare de personal care a ajuns în topul 25 al căutărilor efectuate de locuitorii Moldovei.

Acest rezultat arată, în primul rând, că candidații moldoveni, an de an, continuă să aibă încredere în Rabota.md și să-l aleagă pentru a-și găsi un nou loc de muncă, iar în al doilea rând — indică faptul că popularitatea site-ului continuă să crească.
Rabota.md este singurul site de căutare de muncă și recrutare de personal care a ajuns în topul căutărilor
screenshot din Google Trends de la 2 ianuarie 2024


Google Trends este un serviciu de analiză, care adună și evaluează cele mai populare interogări de căutare. Acesta ajută la monitorizarea tendințelor, geografiei de interes și nivelului de popularitate al companiei și concurenților.
 
Clasamentul interogărilor de căutare „În creștere” includ interogările care au înregistrat cea mai mare creștere a frecvenței de căutare față de cel mai recent interval de timp.Graficul dinamicii popularității interogării rabota md
screenshot din Google Trends de la 2 ianuarie 2024


Graficul dinamicii popularității interogării „rabota md” vorbește despre faptul că interesul pentru site s-a menținut pe tot parcursul anului. Perioadele de vârf în care candidații au manifestat cel mai mult interes au fost lunile iunie-iulie și septembrie-noiembrie. Potrivit statisticilor interne ale Rabota.md, în aceeași perioadă au fost expediate cele mai multe CV-uri prin intermediul site-ului. Prin urmare, aceste luni au fost cele mai competitive pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și cele mai reușite pentru închiderea pozițiilor vacante.

Articole asemănătoare