Înapoi

Publicarea gratuită a anunțurilor în format VIP pentru 2 săptămâni

01 Ianuarie, 2023 1836
Publicarea gratuită a anunțurilor în format VIP pentru 2 săptămâni

Ofertă specială pentru noii* clienți VIP ai site-ului Rabota.md — publicați anunțuri VIP timp de 2 săptămâni absolut gratuit și găsiți noi angajați în compania dvs.

Telefonați-l pe Vladimir la numărul
068 073 533
 și specificați: „Telefonez cu privire la oferta specială pentru clienții noi”

Ce presupune un post vacant VIP?

Astăzi, acesta este un prim pas obligatoriu în găsirea personalului, dar și o soluție în rezolvarea problemelor ce țin de procesul recrutării. Posturile vacante VIP sunt afișate pe site cu sigla companiei într-un spațiu luminos special și atrag mult mai multă atenție din partea candidaților decât posturile vacante obișnuite.

De ce propunem o astfel de ofertă?

Dorim să atragem pe site microîntreprinderi și întreprinderi mici, precum și întreprinderi care nu au fost niciodată pe platforma noastră de căutare a personalului, care este lider în Moldova.

Care este scopul nostru?

Scopul principal este de a ajuta companiile în această perioadă dificilă de recrutare, pentru a le instrui și a le arăta că acum în Moldova angajații pot fi căutați prin modalități mult mai diverse și eficiente decât cele pe care mulți le folosesc din obișnuință.

De ce să ne alegeți pe noi?

Posturile dvs. vacante vor fi publicate nu numai pe site-uri Rabota.md și Lucru.md, dar și în aplicațiile noastre pentru Android și iOS — Rabota.md și JobJob.md, pe canalele de Telegram cu audiență de mii de persoane, cum ar fi „Salarii în Moldova”, precum și pe o hartă specială, concepută pentru a ajuta solicitanții să-și găsească un loc de muncă aproape de casă. 

Încercați publicarea anunțurilor VIP gratuit! Telefonați-l pe Vladimir la numărul 068 073 533 și specificați: „Telefonez cu privire la oferta specială pentru clienții noi”. Oferta este disponibilă până la data de 28 februarie 2023.

* Pentru persoanele juridice, care anterior nu s-au mai folosit de serviciile cu plată ale site-ului Rabota.md.

Articole asemănătoare