Înapoi

Vă invităm la a patra ediție HR & Recruitment Conference by ATIC

28 Septembrie, 2023 2578
Vă invităm la a patra ediție HR & Recruitment Conference by ATIC

ATIC organizează cea de-a patra ediție HR & Recruitment Conference. Evenimentul va avea loc în data de 13 octombrie și va fi găzduită de către Tekwill. HR & Recruitment Conference este un punct de reper în peisajul profesional, atrăgând an de an un public select și apreciat din domeniul resurselor umane, inclusiv lideri de talente, experți în recrutare, manageri de resurse umane și profesioniști în dezvoltarea personalului.

Când: 13 Octombrie, ora 10:00 - 17:00
Unde: Tekwill, Strada Studenților 9/11

Ediția din acest an promite să fie una memorabilă. Vor fi abordate subiecte de actualitate și provocări din industrie, oferind soluții și perspective inovatoare pentru a face față cerințelor în continuă schimbare ale pieței forței de muncă.

Directoarea executivă ATIC, Marina Bzovîi spune că: „HR & Recruitment Conference 2023 reprezintă o oportunitate unică de a învăța de la cei mai buni, de a dezvolta rețele profesionale solide și de a fi la curent cu cele mai recente dezvoltări din domeniu. Cu fiecare ediție, evenimentul continuă să crească în relevanță și impact, aducând în față cele mai recente tendințe, practici și inovații în domeniul resurselor umane și recrutării”.

Accesul la eveniment este în baza biletelor. Până pe 1 octombrie puteți achiziționa early bird tickets.

Bilete: aici
Detalii despre speakeri, teme și alte actualități: Facebook

Organizarea HR & Recruitment Conference a devenit deja o tradiție. Anul trecut, evenimentul a reunit peste 100 de participanți. Vedeți aici cum a fost la ediția de anul trecut.

Vă așteptăm și în acest să vă alăturați conferinței și să contribuiți la evoluția continuă a domeniului resurselor umane și recrutării.


Articole asemănătoare