Înapoi

Lucrul la distanță și interviuri de angajare online: noi opțiuni pe Rabota.md

15 Aprilie, 2020 3374
Lucrul la distanță și interviuri de angajare online: noi opțiuni pe Rabota.md
Dragi angajatori, cei aflați în căutarea unui loc de muncă și utilizatori ai paginii web Rabota.md! Autoizolarea a devenit pentru mulți din noi o adevărată provocare. Ne-am propus să vă venim în ajutor, creînd noi opțiuni ca să puteți găsi mai ușor ofertele pentru joburi de acasă, dar și a susține interviurile de angajare online.

Pentru angajatori: noi avantaje la postarea ofertelor cu locuri de muncă


În cazul în care le puteți oferi angajaților posibilitatea să lucreze de acasă și puteți organiza susținerea interviului de angajare online ar fi bine să puneți în evidență aceste facilități.

Cum o faceți?

1. Redactați-vă ofertele bifînd cîmpul „Poți lucra de acasă” și/sau „Interviu online”:

 

2. Adăugînd o ofertă nouă nu uitați să bifați aceleași cîmpuri:


Ofertele Dvs. vor fi marcate cu un simbol special și vor ajunge într-o rubrică separată pe pagina principală. Astfel vor deveni mai vizibile și veți primi un răspuns pozitiv mult mai repede.

Pentru cei care caută un job: noi filtre de căutare a ofertelor pentru joburi de acasă


Pentru a vă ajuta să găsiți mai ușor un job care v-ar permite să lucrați de acasă ca să faceți față situației în care ne-am pomenit cu toții am adăugat noi opțiuni.

1. Selectați opțiunea „Munca de acasă” sau „Joburi cu interviuri online” de pe pagina principală:

 

2. Afișînd o listă de oferte bifați opțiunea „Se poate lucra de acasă” și/sau „Interviu online”, iar dacă e nevoie selectați rubrica potrivită în lista din dreapta paginii:

 

3. Totodată vă puteți adăuga CV-ul pe pagina noastră web specificînd în cîmpul respectiv „Munca la distanță de acasă”. Astfel veți avea șanse mai mari să fiți contactat de angajatorul care are nevoie de Dvs.:


Sperăm ca aceste opțiunii să le fie de folos celor care apelează la serviciile noastre și avem încredere că în curînd TOTUL VA FI BINE! 

Articole asemănătoare