Înapoi

Topul posturilor vacante cu cele mai mari salarii din Moldova

31 Octombrie, 2023 25730
Topul posturilor vacante cu cele mai mari salarii din Moldova

Pentru a câștiga 70 000 de lei pe lună, trebuie să fii geodez-șef în construcții. Cel puțin asta ne arată lista celor 100 cele mai bine plătite joburi, înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Până la 70 000 de lei oferă compania de construcții ÖZKA Construction viitorului său geodez-șef care va lucra în Hînceşti. Însă, pe lângă cunoștințele de specialitate, de la candidați se cere cunoașterea limbii turce.

Până la 60 000 de lei propune compania ISIGHT PARTNERS coordonatorului de programe de dezvoltare în Chișinău. Salariul de pornire pentru această poziție este de 20 000 de lei.

Până la 50 000 de lei oferă școala privată din capitală QSI pentru postul de profesor clase primare. Dar și cerințele față de candidați sunt foarte înalte. În special, este necesară o diplomă de licență în pedagogie acreditată în SUA, cunoașterea limbii engleze la nivel nativ și experiența de lucru după curriculum american.

Până la 35 000 de lei oferă compania deja menționată ÖZKA Construction specialiștilor pentru următoarele poziții: strungar/strungăriță în prelucrarea metalelor, maistru în construcția de drumuri, lăcătuş la repararea maşinilor rutiere, lăcătuş-electrician automobile şi acumulatoare, maşinist/mașinistă la autogreder, excavatorist/excavatoristă, finisor/finisoare terasamente.

Până la 29 000 de lei oferă compania DigitalGate programatorilor de software, unde sunt disponibile două posturi pentru această poziție.

Și pe Rabota.md puteți găsi oferte de muncă bine plătite în Moldova: pentru asta, aveți la dispoziție un filtru de selectare a salariului dorit, astfel eliminând din start posturile care nu vă interesează. Iată câteva astfel de oferte:

  1. De la 2000 de dolari (36 000 de lei) pe lună oferă pentru poziția de dispecer compania IT Data Processing. Cerințe: experiență în domeniu de cel puțin șase luni, o engleză bună și disponibilitate de a lucra seara.
  2. Un salariu de pornire de 1500 de dolari (27 000 de lei) oferă Unifan pentru poziția de contabil-șef. Compania este dispusă să ia în considerare și candidații cu o experiență de lucru nu foarte mare, care nu au ocupat poziția de contabil-șef anterior.
  3. De la 21 000 de lei oferă compania JYSK pentru poziția de șofer categoria BC. Marfa va trebui livrată în toată Moldova, se cere o experiență de cel puțin doi ani.
  4. De la 20 000 de lei oferă compania Rețetele Bunicii viitorului său șef de producție. Pentru a aplica la acest post, sunt necesare studii în domeniu sau o experiență bogată în această sferă.
  5. De la 1000 de dolari (18 000 de lei) pe lună oferă compania TeamUnity.INC pentru poziția de agent vânzări. Cerințe: engleză la un nivel minim B2 și experiență în vânzări.
 

Articole asemănătoare