Înapoi

7 posturi vacante în Chișinău, pentru care nu este necesară experiența de muncă

14 Martie, 2023 19348
7 posturi vacante în Chișinău, pentru care nu este necesară experiența de muncă

Căutați un loc de muncă în capitală, dar nu aveți experiență profesională? Nu este mare problemă! În această selecție am adunat 7 posturi vacante potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei care doresc să-și schimbe domeniul de activitate.

  1. Hostess. Host(ess) — este persoana care întâmpină oaspeții într-un local și îi conduce la masă. De un astfel de angajat are nevoie restaurantul Mojito, care oferă un salariu de pornire între 10 000 și 12 000 de lei, precum și mese gratuite. La fel ca în orice afacere din sectorul HoReCa, veți avea nevoie de amabilitate și capacitatea de a comunica cu oaspeții în română, rusă și engleză. Accesați acest link pentru a vedea descrierea completă a postului și contactele angajatorului.
     
  2. Angajat al serviciului de securitate. Un job pentru cei care nu se plictisesc să stea în loc toată ziua. Postul de angajat al serviciului de securitate este vacant în compania Ultra. Principalele responsabilități — înregistrarea vizitatorilor și a vehiculelor care intră pe teritoriul oficiului. Salariul oferit pentru acest post este de 7000 de lei. Accesați acest link pentru a vedea descrierea completă a postului și contactele angajatorului.
     
  3. Secretar(ă). Comerţbank caută o angajată sau un angajat, a cărui obiectiv principal va fi asigurarea bunei desfășurări a ședințelor comitetului de conducere. Deoarece printre responsabilitățile postului se enumeră și întocmirea documentației, este obligatorie cunoașterea regulilor lingvistice ale limbii române. Băncile, de regulă, au reguli stricte privind confidențialitatea salariilor, prin urmare acest aspect va trebui să-l discutați la interviu. În schimb, este cunoscut faptul că suplimentar angajatorul va oferi tichete de masă. Accesați acest link pentru a vedea descrierea completă a postului și contactele angajatorului.
     
  4. Contabil junior. Compania olandeză 4VISION este în căutarea unui specialist în biroul său din Chișinău. Pentru început, promit să plătească între 10 000 și 13 000 de lei și, în plus, oferă angajaților un pachet de bonusuri interesante care include al 13-lea salariu, teambuildinguri lunare și posibilitatea de a călători în Olanda. Atenție, pe lângă studiile superioare în domeniu, veți avea nevoie și de o bună cunoaștere a limbii engleze. Accesați acest link pentru a vedea descrierea completă a postului și contactele angajatorului.
     
  5. Operator la producere. Dacă aveți studii profesionale în domeniu, vă puteți angaja la producerea de bere în cadrul Efes Vitanta Moldova Brewery. Compania pune la dispoziția noilor angajați un mentor pentru a-i ajuta în procesul de adaptare la noul loc de muncă. Interesant este și pachetul de beneficii — acesta include prânzuri gratuite, bonusuri lunare și anuale, acces gratuit la sala de sport și asigurare medicală privată. Accesați acest link pentru a vedea descrierea completă a postului și contactele angajatorului. 
     
  6. Lăcătuș auto. Service-ul auto Eurogarage promite neapărat să examineze și CV-urile candidaților fără experiență profesională. Cel mai important — să înțelegeți cum este construit automobilul și dorința de a învăța lucruri noi. Unul dintre avantajele acestui post vacant este posibilitatea de creștere în carieră și, prin urmare, a câștigurilor. Accesați acest link pentru a vedea descrierea completă a postului și contactele angajatorului
     
  7. IT project manager junior. Dacă sunteți interesat de domeniul IT și aveți un nivel bun de limbă engleză, atunci poate să vă intereseze postul vacant din compania Appassion. Aceasta promite viitorului său membru de echipă oportunități de dezvoltare profesională și avansare în carieră, cu o revizuire a salariului în funcție de rezultatele obținute. Accesați acest link pentru a vedea descrierea completă a postului și contactele angajatorului.

Articole asemănătoare