Înapoi

O nouă campanie Rabota.md

07 Februarie, 2023 1753
O nouă campanie Rabota.md

Copiii sunt viitorul nostru. Anume pentru ei încercăm să construim și să dezvoltăm o lume mai bună. Prin urmare, sarcina noastră este să-i înconjurăm cu multă dragoste, grijă și inspirație, astfel încât aceștia să poată deveni oameni fericiți și de succes în viitor. Din acest motiv, am făcut o vizită copiilor de la centrul de reabilitare din satul Tîrnova, raionul Dondușeni — iar acum vă vom spune cu ce aceasta s-a soldat.



Am mers noi, desigur, nu cu mâinile goale, ci cu o mulțime de jucării, dulciuri și accesorii pentru creație. Ne-au întâlnit cu ochi strălucitori și zâmbete senine, iar apoi, spre surprinderea noastră, au refuzat să ne lase să plecăm fără cadouri. În semn de recunoștință pentru grija și atenția manifestată, copiii ne-au oferit desenele lor inocente și colorate — peste o sută de lucrări!

Am fost atât de inspirați de talentul micilor artiști și de desenele acestora, încât am decis să le digitalizăm și să le folosim în noua noastră campanie publicitară. Acum aceste lucrări uimitoare pot fi văzute pe ecranele computerelor și smartphone-urilor din întreaga Moldova! Acesta este un exemplu excelent al modului în care ne putem susține și inspira reciproc.
Un colaj din șase banner, realizate în baza desenelor colorate ale copiilor, cu obiectivele turistice ale ChișinăuluiDesenele copiilor sunt incluse în noua campanie, prin intermediul căreia vrem să ajutăm oamenii să-și găsească un loc de muncă aproape de casă. De ce să pierdeți timpul pe drum, când îl puteți dedica lucrurilor cu adevărat importante — familie, studii, hobby-uri sau odihnă.


Pentru a găsi un loc de muncă mai aproape de casă pe Rabota.md, folosiți-vă de filtrele noastre. Posturile vacante din municipiul Chișinău pot fi filtrate pe sectoare și suburbii — alegeți-le pe cele mai apropiate de dvs. și vedeți ofertele angajatorilor!

Articole asemănătoare