Înapoi

Găsește un post de muncă în regiunea ta a Moldovei

05 Ianuarie, 2023 3138
Găsește un post de muncă în regiunea ta a Moldovei

Căutarea unui loc de muncă în Moldova a devenit mult mai ușoară și mai rapidă. Asta se datorează faptului că acum site-ul Rabota.md permite filtrarea posturilor vacante nu numai după fiecare raion individual, ci și după regiuni întregi. Acest lucru vă va permite să nu pierdeți nici un post vacant potrivit doar din motiv că este situat într-un oraș vecin.

Vedeți toate ofertele de lucru la Nordul Moldovei — pe o singură pagină sunt adunate posturile de muncă vacante în Bălți, Edineț, Soroca, Rîșcani, Florești și alte raioane nordice.

Același lucru este valabil și pentru ofertele de lucru la Sudul Moldovei: de exemplu, pentru locuitorii din Căușeni acum este mai convenabil să se informeze în legătură cu posturile vacante din Cimișlia și Ștefan Vodă, precum și din Leova, Taraclia, Cahul, Comrat și așa mai departe.

Locuitorii din Anenii Noi, Nisporeni, Hîncești, Tiraspol, Strășeni și alte raioane sau municipalități centrale nu mai trebuie să piardă mult timp răsfoind zeci de pagini. Tot pentru comoditatea lor, posturile vacante din Chișinău sunt excluse de pe pagina cu oferte de lucru în Centrul Moldovei — aceste fiind colectate separat.

Posibilitatea de a vizualiza posturile vacante într-un anumit oraș rămâne disponibilă — puteți căuta în continuare posturi de muncă numai în Bălți, Ialoveni sau, de exemplu, în Cahul. Iar căutarea unui loc de muncă în funcție de regiune este concepută cu scopul de a vă extinde oportunitățile și pentru a ne asigura că nu ratați vreun post vacant perfect.

Pentru ca căutarea să fie și mai ușoară, Rabota.md vă pune la dispoziție filtre pentru a putea sorta posturile vacante după mărimea salariului dorit, posibilitatea de a lucra part-time, după un program flexibil sau de la distanță.

Vă dorim mult succes în căutarea unui loc de muncă!


Articole asemănătoare