Înapoi

Felicitări cu ocazia Anului Nou!

30 Decembrie, 2022 1778
Felicitări cu ocazia Anului Nou!

Dragi utilizatori Rabota.md, 

Deoarece a mai rămas foarte puțin timp până la sfârșitul anului, vrem să vă felicităm cu ocazia noului an ce se apropie și să vă mulțumim pentru tot ce am realizat împreună. În 2022, cu ajutorul vostru, am depășit recordul — peste 800 de mii de accesări ale site-ului într-o singură lună. Tuturor celor care și-au găsit un loc de muncă prin intermediul site-ului nostru sau continuă să caute, le mulțumim pentru încredere și susținere!

Înțelegem că procesul de căutarea a unui loc de muncă poate fi unul dificil și stresant, dar noi suntem aici anume pentru a vă oferi suport la fiecare pas. Lucrăm perseverent cu scopul de a vă pune la dispoziție toate resursele și cunoștințele necesare pentru a vă găsi locul de muncă perfect și a construi o carieră de succes. 

Pentru a realiza acest lucru, în 2022 noi:

Am introdus un nou filtru de căutare a joburilor după sectoare și suburbii ale Chișinăului. Datorită acestui fapt, acum aveți posibilitatea de a vă găsi mult mai rapid și comod un loc de muncă chiar lângă casa voastră. Și, adăugător, puteți porni filtrele de căutare a joburilor după mărimea salariului sau programul de lucru — astfel nu veți pierde timpul pe posturile vacante care nu vi se potrivesc.

Am lansat canalul de Telegram „Salarii în Moldova” pentru a vă ajuta să vă formați o idee despre salariile oferite în țară, dar și pentru a motiva companiile să le indice mai des în posturile vacante. Cifrele vorbesc de la sine: din aprilie, aproape 36 000 de persoane s-au abonat la canal, acesta devenind unul dintre cele mai populare din Moldova.

Am lansat o aplicație unică pentru Moldova — JobJob. Aceasta este prima aplicație de căutare a unui loc de muncă din țară, în care salariul este indicat în absolut toate posturile vacante — știm cât de important este acest lucru pentru cei care își caută un job și dorim ca companiile să vă respecte timpul.

În noul an, vom continua să lucrăm pentru voi și să vă ajutăm să atingeți toate obiectivele setate. Ne dorim ca 2023 să vă aducă multă fericire, succes și prosperitate, pe care le meritați din plin!

Cu mult respect,

Echipa Rabota.md


Articole asemănătoare