Înapoi

JobJob — doar joburi cu salarii indicate!

28 Octombrie, 2022 4961
JobJob — doar joburi cu salarii indicate!

Am lansat prima aplicație de căutare a joburilor în Moldova pentru care salariile sunt mereu indicate. Nu mai există „salariul nu este indicat”, „negociabil”, „în funcție de rezultatele interviului” — toate acestea aici nu sunt și niciodată nu vor fi! Aici sunt doar posturi vacante în care este indicat cel puțin nivelul „de la" și „până la” al salariului. Acum TU alegi pentru ce companie să acorzi din timpul tău fără a-l irosi în zadar.

Instalează JobJob.md chiar acum: aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Popularitatea canalului nostru „Salarii în Moldova” confirmă încă o dată că posturile vacante care au salariul indicat atrag mult mai multă atenție din partea solicitanților. Misiunea noastră este de a învăța companiile să respecte solicitanții și să facă totul pentru a construi relații egale pe piața muncii între angajator și solicitant. Noi aducem în prim-plan filosofia grijii față de solicitanți și schimbăm piața muncii din Moldova, lucrăm activ pentru a ne asigura că companiile răspund candidaților, le respectă timpul și încep să construiască parteneriate cu ei chiar și până la momentul angajării.

Vă mulțumim pentru că lăsați comentarii utile, că împărtășiți experiențele voastre și inclusiv pentru că atrageți atenția companiilor cu privire la greșelile și neajunsurile lor evidente.

Descărcați aplicația. Filtrați și comparați posturile vacante, rămâneți la curent cu noile oferte și găsiți un loc de muncă chiar lângă casă voastră oricând, oriunde, trimițând un CV cu doar un click.

Vom fi bucuroși să ascultăm și vom lua în considerație propunerile voastre pentru actualizările viitoare.

Articole asemănătoare