Înapoi

Care sunt șansele voastre de a deveni miliardari? Răspunsul stă ascuns în semnul vostru zodiacal

10 Martie, 2023 2326
Care sunt șansele voastre de a deveni miliardari? Răspunsul stă ascuns în semnul vostru zodiacal

De-a lungul timpului, oamenii au crezut în ideea că viitorul este scris în stele și că data nașterii influențează anumite aspecte ale vieții, de la compatibilitatea în relații până la alegerea drumului în carieră. Organizația britanică de creditare Cashfloat a elaborat un studiu despre cum semnul zodiacal poate influența viitorul financiar — și iată cu ce acesta s-a soldat.

Pe baza informațiilor din lista Forbes a celor mai bogați 300 de oameni din lume, compania a calculat care reprezentanți ai semnelor astrologice devin cel mai frecvent miliardari. Locul întâi a fost ocupat de Balanțe, în timp ce Capricornii s-au dovedit a fi practic pe cale de dispariție în lista.

Distribuția semnelor zodiacale în lista celor mai bogați oameni din lume:

Balanță — 12%
Pești — 11%
Taur — 10%
Leu — 9%
Berbec — 8%
Fecioară — 8%
Gemeni — 8%
Vărsător — 7,5%
Rac — 7,5%
Săgetător — 7,5%
Scorpion — 6%
Capricorn — 5,5%

Interesant este faptul că, deși Balanțele sunt cel mai frecvent întâlnite în lista miliardarilor, nu există niciun reprezentant al acestei zodii în primii zece. În schimb, există trei reprezentanți ai zodiei Berbec: co-fondatorul Google, Larry Page (avere - $111 mlrd), fostul director general al Microsoft, Steve Ballmer ($91,4 mlrd) și magnatul petrolului Mukesh Ambani ($90,7 mlrd).

În ceea ce privește primii trei miliardari, repartizarea este următoarea: 

Rac — Elon Musk ( $219 mlrd) 
Capricorn — Jeff Bezos ($171 mlrd)
Pești — Bernard Arnault ($158 mlrd)

Potrivit datelor oficiale, nu avem nici un miliardar în Moldova — nici în dolari, nici în lei. În schimb, anul trecut s-au înregistrat 4 007 de persoane cu venituri de peste un milion. Cu toate acestea, Serviciul Fiscal de Stat nu dezvăluie datele lor de naștere, deci verificarea ipotezei despre succesul financiar excepțional al Balanțelor nu este posibilă în prezent.


Articole asemănătoare