Назад

Pregătește-te să-i convingi pe angajatori la Târgul de Cariere Chișinău 12-13 noiembrie 2021!

08 ноября, 2021 3690
Pregătește-te să-i convingi pe angajatori la Târgul de Cariere Chișinău 12-13 noiembrie 2021!

Hai să ne cunoaștem, pregătește-te să-i convingi pe angajatori la Târgul de Cariere Chișinău!

E timpul să culegi informații utile despre sectoarele și companiile care recrutează, să îți extinzi rețeaua profesională și să îți faci provizii cu sfaturi de carieră la Târgul de Cariere! Au fost Brașov, Cluj, Iași, urmează Chișinău, în perioada 12-13 noiembrie. În cele două zile, de la 10:00 la 17:00, recrutorii abia așteaptă să te întâlnească personal, la Palatul Național Nicolae Sulac, așa că nu pierde ocazia de a colecta trucuri despre cum să găsești locul de muncă ideal, de a te pune la curent cu tendințele pieței muncii și de a-ți adresa întrebările. 

Specialiști de la Michelin, Kaufland, Linella, Moldindconbank, Wizz Air sau de la alte companii de top vin la Târgul de Cariere Chișinău cu provocări profesionale pentru toate vârstele și nivelurile de experiență și sunt nerăbdători să-și facă cunoscute realizările de până acum, dar și proiectele de dezvoltare. 
 
Anul acesta organizatorii au optat pentru realizarea unei ediții în format hibrid, din dorința de a oferi vizitatorilor o experiență veritabilă, completă, pentru parcursul lor profesional. În aceste vremuri dominate de cele două curente, offline și online, Târgul de Cariere propune cu încredere o întâlnire mixtă, cu potențial atât pentru angajatori, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, capabilă să răspundă nevoii de atingere a obiectivelor participanților.  Aliniindu-se tendințelor internaționale actuale în domeniu, organizatorii au optat pentru o combinație care să contribuie cu informații prețioase din piața muncii, convinși fiind că ea nu poate decât să optimizeze vizibilitatea companiilor și să atragă mai mulți candidați.

La Târgul de Cariere Chișinău sunt prezente sectoare de activitate ca automotive, automatizări, inginerie, programare, consultanță, financiar-bancar, administrare date, contabilitate, calcul salarial, resurse umane, comerț, vânzări și transporturi aeriene, așa că nu ezita să vii și să le descoperi în profunzime! Joburi precum inginer automatist, inginer proces, inginer calitate, inginer mecanic, inginer tehnic, administrator sală de comerț, recepționer mărfuri, bucătar, șef contabil, analist financiar, ofițer bancar, manager relații clienți, cabin crew, operator de interviuri, specialist servicii, dar și internship-uri pentru cei pasionați de IT, sunt pregătite să-și găsească jumătatea printre candidați cu competențe diverse.

În paralel, platforma națională Hai că joburi există! va integra atât evenimente online cu emisiuni moderate și difuzate din studioul Târgul de Cariere, cât și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe, cu posibilitate de aplicare online până în 29 noiembrie. Puterea tehnologiei va facilita accesul participanților la webinarii; prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare; listarea locurilor de muncă disponibile; discuții cu experți în diverse domenii profesionale; discuții directe pe chat cu recrutorii activi; suport virtual din partea organizatorului; aplicare rapidă la joburi.

Se întâmplă, așadar, multe lucruri la Târgul de Cariere Chișinău, hai să ne cunoaștem, variante există!


Похожие статьи