Înapoi

Pe site-ul Rabota.md a fost adăugată rubrica job-urilor pentru refugiați!

26 Februarie, 2022 2900
Pe site-ul Rabota.md a fost adăugată rubrica job-urilor pentru refugiați!

Dragi, angajatori!

În această perioadă dificilă, zeci de mii de oameni din țara vecină au fugit în Republica Moldova, în grabă, fără economii, iar acum, literalmente trăiesc din ultimii bani pe care-i au în buzunare. Nu toți refugiații tranzitează țara noastră, unii vor locui aici luni de zile. Sunt oameni cu diferite profesii – de la frizeri până la programatori. Ei au nevoie de lucru pentru a se hrăni pe sine și pentru a-și hrăni copiii.

Prin urmare, portalul Rabota.md a creat o rubrică nouă „Locuri de muncă pentru refugiați”. Dacă întreprinderea dumneavoastră este gata să ofere joburi cetățenilor din țări vecine care se află temporar pe teritoriul Republicii Moldova, puteți publica gratuit anunțuri de angajare pe site-ul nostru.

Da, înțelegem că aceste persoane nu cunosc limba română și înțelegem celelalte dificultăți care rezultă în urma unei astfel de angajări temporare. Dar dacă, oricum sunteți pregătiți să oferiți o mână de ajutor oamenilor care au fugit de război – vom fi bucuroși să vă oferim platforma noastră pentru asta.

Anunțul îl puteți adăuga în mod obișnuit, bifând caseta „dispuși să angajăm refugiați”. Ulterior, anunțul dvs va avea o etichetă  portocalie corespunzătoare, în lista posturilor vacante.


Toate posturile vacante pentru refugiați pot fi vizualizate pe acest link.


Articole asemănătoare