Înapoi

Îngerul păzitor al candidaților. Un bărbat a scos din coșul de gunoi 62 de CV-uri și a ajutat 14 persoane să se angajeze

30 Iunie, 2022 1717
Îngerul păzitor al candidaților. Un bărbat a scos din coșul de gunoi 62 de CV-uri și a ajutat 14 persoane să se angajeze

Tânărul Kaká D’Avila, consilier municipal în orașul brazilian Porto Alegre, poate fi considerat îngerul păzitor al celor care caută un post de muncă. Acesta a găsit în coșul de gunoi 62 de CV-uri aruncate de managerii HR și a decis să le ofere autorilor acestora o a doua șansă.  

O parte dintre CV-uri erau mototolite și rupte, așa că  D’Avila le-a restabilit și apoi le-a trimis companiilor locale. 14 persoane și-au găsit un job datorită lui.

Întâmplarea a avut loc în 2019, dar a devenit cunoscută mult mai târziu. D’Avila continuă să îi ajute pe cei care caută un post de muncă: el colectează CV-uri de la locuitorii din sectoarele sărace ale orașului, le sortează și le trimite companiilor care au posturi vacante.

Brazilianul afirmă că de-a lungul timpului a ajutat mai mult de 2000 de persoane să se angajeze.

D’Avila afirmă că și el a căutat cândva foarte mult timp un job, iar acum îi ajută pe alții să nu se confrunte cu aceeași problemă. De aceea, în postările sale de pe Instagram el insistă asupra faptului că nu e vorba de un simplu CV, ci de viața unui om.  

„Dacă treceți printr-o perioadă dificilă, nu vă demoralizați. Totul va fi bine!”, este convins D’Avila, iar el pare a fi omul care poate fi crezut.  

Articole asemănătoare