Înapoi

Doriți să deveniți o bonă profesionistă? La Chișinău se organizează cursuri gratuite pentru cetățenii Moldovei și Ucrainei

19 Aprilie, 2024 4051
Doriți să deveniți o bonă profesionistă? La Chișinău se organizează cursuri gratuite pentru cetățenii Moldovei și Ucrainei

Organizația WeWorld Moldova organizează selectarea candidaților pentru un curs gratuit de specializare pentru profesia de Bonă/Educatoare pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 10-11 ani, informează Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă.

La acest curs sunt invitați să participe atât cetățenii Republicii Moldova, cât și cei din Ucraina care locuiesc în Moldova. Vor fi formate două grupuri: unul pentru vorbitorii de limbă română, iar altul pentru vorbitorii de limbă rusă și ucraineană. Grupului doi i se va pune la dispoziție un traducător.

Cursul va începe pe 20 mai și va dura până pe 5 iulie. Instruirea se va desfășura doar cu prezență fizică, în zilele lucrătoare, între orele 9:00 și 14:00, în incinta Colegiului „Alexei Mateevici” din Chișinău (str. Pușkin, 54). 

Toți cei care finalizează cu succes cursul vor primi un certificat național acreditat în limba română și engleză, precum și o alocație de studiu în valoare de 3000 de lei moldovenești.

Cei interesați de cursuri trebuie să se înscrie online prin intermediul acestui link: https://forms.gle/BvBkMH6F2nbPAR7v8 

Data limită de înscriere: 29 aprilie, ora 23:00

Menționăm că înscrierea prin intermediul linkului nu înseamnă că toți candidații vor fi automat acceptați pentru a participa la curs. Numărul de locuri este limitat.

Mai multe informații despre curs găsiți aici: https://linkpages.pro/MVi5qB
 

Articole asemănătoare