Înapoi

Cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding din Republica Moldova revine la Chișinău. 40 de angajatori și peste 1000 de locuri de muncă

23 Octombrie, 2023 2998
Cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding din Republica Moldova revine la Chișinău. 40 de angajatori și peste 1000 de locuri de muncă

În fiecare primăvară și toamnă, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding și șanse de angajare celor orientați către sfera profesională, prin evidențierea multitudinii oportunităților existente. Fie că ești în căutarea primului loc de muncă, urmărești o schimbare în carieră sau pur și simplu dorești să iei pulsul mediului profesional, te invităm la Târgul de Cariere | Chișinău, în 27 și 28 octombrie, între 10:00 și 17:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

40 de companii, peste 1000 de locuri de muncă

Targul de Cariere in ChisinauZeci de angajatori din domenii de activitate precum: inginerie, producție, automotive, retail & FMCG, logistică & transport, IT, comerț, marketing, comunicare, servicii & BPO, resurse umane, financiar-bancar, consultanță sau contabilitate sunt în căutare de talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Astfel, cei aflați în căutarea unui loc de muncă au oportunitatea de a alege jobul potrivit dintr-o mare varietate de industrii.

Printre cele 40 de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Kaufland, JTI - Japan Tobacco International, The Norwegian Refugee Council, Azomureș, Moldindconbank, VEO, BauTex Composites, Coca-Cola HBC Moldova, Bosch, IuteCredit, HR Consulting, ProCredit Bank, Purcari Wineries, Profmet, Banca Națională a Moldovei, Moore Assurance & Advisory sau Safeguard Global.

Angajatorii oferă candidaților peste 1000 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, contabili, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, agenți imobiliari, șoferi profesioniști sau studenți pentru diverse internshipuri.

În mod cert, nu în fiecare zi ai ocazia să te afli față în față cu angajatori din sfere profesionale atât de diverse și să discuți cu aceștia, într-un cadru relaxat, cu multe zâmbete și entuziasm.

Napoleon Hill spune cândva că nu trebuie să cauți oportunitățile la distanță, ci în apropiere, chiar în locul în care te afli. Așadar, vino să cauți oportunitățile chiar în orașul tău!

Participă la quiz-uri și câștigă premii!


Târgul de Cariere nu revine la Chișinău doar cu joburi, ci și cu premii. Pe parcursul evenimentului, vor avea loc quiz-uri, în cadrul cărora participanții care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de reprezentanții companiilor participante.

20 de motive pentru care să participi la Târgul de Cariere

Targul de Cariere, Chisinau, in 27 si 28 octombrie, la Palatul National Nicolae Sulac
  1. iei pulsul pieței muncii și afli tot ce e nou;
  2. interacționezi direct cu angajatori din diverse domenii de activitate;
  3. te poți remarca în fața angajatorilor încă de la eveniment;
  4. ai șansa să îți găsești jobul potrivit sau să îl obții pe cel mult-visat;
  5. ai acces la stagii de practică și diverse internship-uri;
  6. primești pe loc răspunsuri la întrebările tale;
  7. afli mai multe despre ce presupune procesul de recrutare;
  8. te informezi în detaliu despre domeniul de interes;
  9. descoperi domenii noi și, poate, te reprofilezi :);
  10. poți testa în cadrul evenimentului produsele companiilor prezente;
  11. participarea la eveniment te poate ajuta să alegi drumul profesional care ți se potrivește cel mai bine;
  12. poți afla care sunt, în linii mari, cerințele angajatorilor din diferite domenii de activitate;
  13. descoperi ce beneficii oferă diverse companii viitorilor angajați;
  14. adaugi contacte noi în agenda ta;
  15. rămâi în contact cu recrutorii, fapt care nu poate să fie decât benefic;
  16. afli cum să te pregătești pentru interviul de angajare;
  17. afli cum ar trebui să arate CV-ul tău pentru a impresiona angajatorii;
  18. ti se deschid noi orizonturi și perspective;
  19. ai șansa de a câștiga premii-surpriză;
  20. primești broșuri, cărți de vizită și muuuulte materiale promoționale :)
În plus, 84% dintre participanții de la ediția precedentă au transmis că sunt mulțumiți de modul în care s-a derulat Târgul de Cariere, iar în viziunea acestora principalele puncte forte ale
evenimentului sunt:
  • accesibilitatea;
  • numărul de companii prezente;
  • diversitatea ofertelor de angajare;
  • oportunitatea de interacțiune directă cu angajatorii;
  • atmosfera plăcută;
  • notorietatea;
  • echipa.
După 11 ani de implicare și dedicare pe piața forței de muncă din Republica Moldova, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea să interacționeze față în față, să schimbe impresii și să discute despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante. Găsește acel job! Hai la Târgul de Cariere | Chișinău!

Articole asemănătoare