Înapoi

Faceți cunoștință cu omul care a lucrat în aceeași companie timp de 84 de ani și continuă să lucreze acolo

17 Mai, 2022 1433
Faceți cunoștință cu omul care a lucrat în aceeași companie timp de 84 de ani și continuă să lucreze acolo

Brazilianul a lucrat într-o companie timp de 84 de ani și a ajuns în Cartea Recordurilor Guinness. Walter Orthmann a împlinit în aprilie 100 de ani. Cu toate acestea, el continuă să meargă la serviciu.

În anul 1938 Orthmann, în vârsta de 15 ani, s-a angajat la o fabrică de textile în calitate de ajutor de curier. Fiind cel mai mare dintre frați, muncea din greu ca să întrețină familia. Conducerea l-a observat și l-a promovat ca vânzător, ca mai apoi să devină manager de vânzări, post pe care îl ocupă și până astăzi.

Orthmann consideră că anume serviciul l-a ajutat să ajungă până la 100 de ani și îl iubește pentru faptul că îi oferă stabilitate și un scop în viață. În plus, munca în vânzări îi permite acestuia să se afle mereu în acțiune și să interacționeze cu oameni noi. După ani de cooperare, mulți dintre clienții lui Orthmann i-au devenit prieteni.

„Pentru mine este important doar faptul că mâine mă voi trezi, voi face gimnastică de dimineață și voi merge la serviciu. Trebuie să ne preocupe prezentul, nu trecutul sau viitorul”, a declarat Orthmann. Încă nu se gândește la pensionare.


Articole asemănătoare