Salariile reale din Moldova. Aflați cât se câștigă în vânzări, contabilitate și programare în anul 2024

Continuăm să întrebăm oamenii de pe stradă despre cât câștigă, cu scopul de a vă ajuta să înțelegeți mai bine cât de mult corespunde remunerația voastră actuală cu realitățile din Moldova, precum și să vă planificați mai conștient cariera. Această selecție include răspunsurile unui manager de vânzări, programator, contabil și constructor.

23 Ianuarie, 2024 39561
Un ghid pentru părinții care doresc să se întoarcă la muncă. Creșele de stat și private din Chișinău — care sunt acestea și cât costă

Când copilul împlinește vârsta de trei ani, pentru el sunt deschise ușile oricărei instituții preșcolare. Dacă însă plănuiți să reveniți la muncă mai devreme, trebuie să căutați o creșă. La cele de stat, lista de așteptare se întinde pe câteva luni, ba chiar și ani, iar în cele private de obicei sunt puține locuri disponibile, plus tarifele pot constitui un întreg salariu lunar. Dar chiar și așa, trebuie să alegeți din ceva, prin urmare am adunat toate informațiile esențiale despre creșele de stat și private din Chișinău.

17 Ianuarie, 2024 53298
Rabota.md a ajuns în tendințele de căutare pe Google în anul 2023
10 Ianuarie, 2024
1645
În calitate de cine trebuie să lucrezi pentru a câștiga bine? Moldovenii vorbesc despre salariile lor
22 Noiembrie, 2023 37568