„Ярмарка вакансий” – Уникальный шанс получить бесплатную консультацию по составлению РЕЗЮМЕ от экспертов в области рекрутинга

Известно, что первое впечатление – самое сильное и, зачастую, неизгладимое. Свое мнение о вас, как о соискателе, работодатель составляет на этапе прочтения вашего резюме.

Грамотно составленное CV побудит работодателя к дальнейшему сотрудничеству с вами, а непривлекательное, неверно структурированное, лишенное актуальной информации резюме, наоборот, лишит вас даже минимальных шансов на трудоустройство.

Четвертый выпуск «Ярмарки вакансий», которая состоится 4-го и 5-го октября, даст возможность более 4000 кандидатов получить бесплатную консультацию по составлению резюме. Консультации будут предоставлены экспертами в области профориентации и рекрутинга из Молдовы и Румынии.

Там же, на мероприятии, соискатели смогут напрямую пообщаться с более чем 20 представителями компаний-работодателей.
Ярмарка Вакансий является одним из важнейших событий на рынке труда в Кишиневе. Приглашаем вас на очередной выпуск, который состоится 4-го и 5-го октября 2013 года, с 10:00 до 16:00 , в здании Центра Культуры и Военной Истории (бывший „Дом Армии”), по улице Тигина 47.

Вход свободный.

Для подробной информации:

www.targuldecariere.md

www.facebook.com/tdcmoldova

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Se spune că „nu ai a doua șansă să faci o primă impresie”; anume din această cauză este foarte importantă prima interacțiune pe care o are candidatul cu o companie în momentul în care dorește să se angajeze.

CV-ul reprezintă de cele mai multe ori acest prim contact, de aceea de corectitudinea, atractivitatea și relevanța informației completate depinde foarte mult procesul de angajare.

La cea de-a IV-a ediție a „Târgului de Cariere”, ce se va desfășura pe 4 și 5 octombrie 2013, cei peste 4000 de candidați pe care îi așteptăm la eveniment au o ocazie unică de a primi o consultare gratuită a CV-ului. Consultarea va fi oferită de experți în recrutare și orientare în carieră din România și Republica Moldova.

Cu un CV mai bine structurat și pregătit, ce crește șansele de angajare, candidații pot ulterior să comunice cu cei peste 20 de angajatori prezenți la eveniment pentru a-și găsi un loc de muncă.
Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare din Chișinău, vă invită la o nouă ediție, care se va desfășura pe 4 și 5 octombrie 2013, între orele 10:00 – 16:00, la Centrul de Cultură și Istorie Militară (fosta „Casa Armatei”), strada Tighina 47.

Accesul la eveniment este gratuit.

Pentru alte detalii, accesați:

www.targuldecariere.md

www.facebook.com/tdcmoldova

„Ярмарка вакансий” – Уникальный шанс получить бесплатную консультацию по составлению РЕЗЮМЕ от экспертов в области рекрутинга: 2 комментария

  1. Vladimir

    Nu gindeam ca tirgul locurilor de munca se va face cu scopul de a ne «da o lecie cum sa ne facem un CV».Am crezut ca aici se vor aduna sute de oraganizatii ce vor oferi posturi vacante si ca «prezenta pe viu» a somerilor l-ea mari sansele sa fie angajati, dar acesta(tirgul)dupa cum se vede va fi inutil pt majoritatea somerilor.Apropo nu socot CV foarte important,pentru un inspector de cadre expirimentat e destul si citeva propozitii,asternute in forma de cerere de a fi angajat, dar cel mai important este interview-ul pe viu !

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>