Săptămâna muncii la UTM, oportunitate unică pentru angajatorii de profil


 
UTM – Universitatea Tehnică a Moldovei are onoarea să vă invite la lansarea SĂPTĂMÂNII PIEŢEI MUNCII, organizată în perioada 12 – 16, 19 iunie 2017 de catre FCGC – Facultatea Construcții, Geodezie şi Cadastru, care își propune dezvoltarea și consolidarea relațiilor de cooperare între instituțiile din sectorul de stat si privat cu FCGC și UTM per ansamblu.
 
Participând la acest eveniment veți avea posibilitatea de a:
 
1. De a asista la susținerea tezelor de licență și de a evidenția potențialii candidați la funcțiile dvs vacante cît și de a analiza abilitățile reale ale studenților.
 
2. Dea a discuta cu absolvenții FCGC în vedera angajării acestora în cânpul muncii (în specialitățile aferente facultății) Construcții și inginerie civilă, Inginerie și management în construcții, Evaluarea Imobilului, Geodezie, Topografie și Cartografie, Tehnologia prelucrării lemnului, Igineria antiincedii și protecția civilă, Drept(Drept patrimonial.
 
3. Discuta cu studenții și administrația Facultății, departamentelor în vedera organizării în viitor a stagiilor de practică ale studenților.
 
4. Susține prezentări în cadrul evenimentului.
 
5. prezenta realizările menite săsusțină activitatea comunității academice- tehnici și tehnologii moderne în construcții, prelucrarea lemnului, geodezie și cadastru, materiale de construcție, material cartografice, date geospațiale.
 
6. beneficia de publicitate, prin prezența mass-media la eveniment.
Evenimentul va avea loc în blocul de studii nr. 10, Facultatea de Construcții, Geodezie și Cadasrtru, UTM Chișinău, bd. Dacia 41.
 
Toate companiile interesate pot contacta direct organizatorii evenimentului.
 
Fix Phone: + (373) 22 77 39 96
Mobile Phone: + (373) 69412245

Email: livia.nistor@fcgc.utm.md

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>