Au început înscrierile la Târgul de Cariere Chișinău

TDC2017

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România a dat start înscrierilor pentru sezonul de primăvară 2017. Rezervă-ți locul și ai prioritate la alegerea standului.

Companiile care vor să recruteze eficient își pot rezerva de acum locul la Târgul de Cariere, în orașe precum Chișinău, Cluj, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu-Mureș.

La Chișinău, Târgul de Cariere (TdC) va avea loc în 4-5 aprilie, la Palatul Național. Sunt așteptate companii care caută candidați pentru locurile de muncă disponibile. În plus, prin participarea la târg companiile se poziționează ca angajator preferat în rândul tinerilor.

Pe lângă recrutare, companiile participante pot organiza competiții-fulger în urma cărora pot vedea care sunt cei mai buni candidați și pot susține seminarii pentru participanți.

94% dintre companiile care au participat în anii trecuți la târg recomandă TdC ca soluție de recrutare și employer branding.

Târgul de Cariere reunește în fiecare an mii de candidați și sute de angajatori. În primăvară, TdC are loc în Chișinău, Cluj, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu-Mureș.

Vrei să recrutezi eficient? Înscrie-te ca angajator la Târgul de Cariere.

Rezervă-ți locul acum și beneficiezi de prioritate la alegerea standului. Detalii găsești aici: http://www.targuldecariere.ro/inscrieri/

Contact
Mihai Ivanov

Telefon: +373 69076507

Email: mihai.ivanov@fapte.org

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>